Versterking gezocht.

Meisjes van 6 tot 16 jaar zijn van harte welkom! Wil je graag eens een kijkje komen nemen bij BC Oirschot of ken je iemand die dat wil lees dan verder op deze pagina!

Kun je goed vooruit denken, het kader aansturen, externe relaties onderhouden en de jaarplanning beheren. Onze voorzittersfunctie staat open. Een leuke en veelzijdige taak!

We groeien maar door.. voor de technische commissie betekent dat steeds meer werk. Een extra kracht is daar zeer welkom om samen de technische kant van onze teams kwalitatief te blijven verbeteren. Je bent direct betrokken bij trainers, coaches, spelers en ouders om alles in goede banen te leiden. Redelijke kennis van onze sport is een pré, enthousiasme nog belangrijker.

Zowel het bestuur als de technische commissie vergadert ± 1x per 6 weken.

Reacties graag via het contactformulier.

Welkom bij BCO

De trainingstijden van seizoen 2018-2019.

Basketballen, sportiviteit en vooral ook veel gezelligheid, daar staat Basketbal Club Oirschot (BCO) voor. Al jarenlang vermaakt jong en oud zich bij onze kleinschalige, maar sfeervolle vereniging. Wil je meer weten over basketball of onze vereniging, neem dan contact met ons op!

Lid worden? Neem contact met ons op

Sportplaatjesactie!

Hoi Basketballers!

We gaan meedoen aan de sportplaatjesactie van de Jumbo!
Voordat de sportplaatjesactie van start kan moeten er natuurlijk van iedereen individueel, en met team, foto's worden

gemaakt! En iedereen betekent ook iedereen; alle competitiespelers, recreanten, bestuurs- en commissieleden etc.

Het programma voor de fotografie:
X12, X14-1, M16, V16-1, MSE1, VSE1, VSE2, VSE3, dames recreanten, heren recreanten, bestuur, tc, VCP Wim Verouden, Scheidsrechter Erik Heerkens op ZONDAG 4 november

U8, X10, X14-2, V16-2 en M18 op WOENSDAG 7 november

Het tijdstip is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk voor je wedstrijd en op woensdag voor, tijdens of na hun training.
Dus zet jouw datum in je agenda en ben ruim op tijd aanwezig s.v.p. Let op: het gaat om groepsfoto's en individuele foto's.

Je komt op de groepsfoto met je team waar in je speelt. Maar niet als bankspeler.  Het kan dus zijn dat je met verschillende kleding op de foto gaat. Team in je (liefst eigen) tenue. Als trainer/coach doe je een spalding trainingsjasje aan. Heb je deze niet dan zorgen wij ervoor dat je deze kan lenen.

De toestemmingsformulieren ( verplicht door Jumbo) worden morgen en woensdag uitgedeeld bij de jeugdspelers en voor de senioren liggen er formulieren klaar die ze op de dag zelf kunnen ondertekenen.

Sportieve groet namens de sportplaatjesactie commissie,
Iris Wouters.