Jeugdkamp 2020

Beste jeugdspelers en ouders van Basketbal Club Oirschot,

2020, ook dit jaar gaan we weer een gezellig, sportief, mooi en leuk kamp organiseren voor de jeugd van onze vereniging!
Het kamp zal gehouden worden van vrijdagmiddag-/avond 12 juni tot en met zondagmiddag 14 juni 2020 (exacte tijden volgen nog).We gaan dit jaar naar het Jeugdverblijf Sloerodoe, Brogelerweg 150 in Bocholt (België).

De kosten voor het gehele weekend bedragen € 37,50 per kind.
Wilt u bijgevoegd formulier (pdf of word) invullen en samen met het kampgeld in een gesloten envelop inleveren bij de trainer/coach voor 20 maart a.s. !!!!

Versterking VSE 3 (dames senioren 3).

Ons gezellige, ervaren, sportieve en fanatieke VSE-3 team (Dames senioren 3) zoekt versterking!

Heb jij eerder gebasketbald maar tijdelijk je basketbalschoenen opgeborgen om even een pauze te nemen. Basketbal je in de omgeving van Oirschot en heb je wellicht interesse enkele keren mee te trainen om hier de sfeer te proeven! Wil je damescompetitie spelen op toegankelijk niveau..

Meldt je aan via het contactformulier op onze website en kom vrijblijvend proeftrainen!

MSE-1 (heren) zoekt center

Beste basketbal liefhebbers.

Het heren 1 team van BC Oirschot (4e klasse) is op zoek naar een ervaren center.

Je komt terecht in een jong team waar ervaren spelers een frisse combinatie vormen met pas doorgestroomde U18-spelers. Enthousiasme en ambitie genoeg maar we missen net een stukje ervaring "onder het bord'. De 4 kwarten van de wedstrijd zijn natuurlijk belangrijk maar ook het 5e kwart erna. Iets voor jou!? Stuur ons een berichtje. Je kan altijd 3x vrijblijvend proeftrainen.