Versterking gezocht.

Seizoen 2017-2018 gaat na de vakantie van start en BC Oirschot is dringend op zoek naar een aantal versterkingen. Een aantal functies zijn gelukkig al snel ingevuld (sommige onder voorbehoud).

Pieter van de Oetelaar en Guido Jonkers gaan de M18 (mannen onder 18) trainen. Voor dit team zoeken we 1 of 2 coaches.

De M16 heeft inmiddels begeleiding, Evelien Hermeling verzorgt de trainingen en Dorine Roefs en Jan Verhoeven coachen dit team.

De X12-2 (gemengd onder 12) worden gecoached door Jarno van de Schoot.

Kun je goed vooruit denken, het kader aansturen, externe relaties onderhouden en de jaarplanning beheren. Onze voorzittersfunctie staat open. Een leuke en veelzijdige taak!

We groeien maar door.. voor de technische commissie betekent dat steeds meer werk. Een extra kracht is daar zeer welkom om samen de technische kant van onze teams kwalitatief te blijven verbeteren. Je bent direct betrokken bij trainers, coaches, spelers en ouders om alles in goede banen te leiden. Redelijke kennis van onze sport is een pré, enthousiasme nog belangrijker.

Zowel het bestuur als de technische commissie vergadert ± 1x per 6 weken.

Reacties graag via het contactformulier.

Oproep Dames Recreanten.

Een jaar geleden is BC Oirschot gestart met een dames recreanten basketbalteam. Wij zijn hiervoor nog op zoek naar enthousiaste dames die samen met ons een balletje willen gooien. Dit recreatieteam is bedoeld voor dames die nog nooit gebasketbald hebben, maar ook voor ervaren speelsters, die op een lager niveau nog wat willen doen. Leeftijd is niet van belang, zin in lekker ontspannen met een sport bezig zijn wel.

Inmiddels is er een fanatieke groep van ± 9 dames die op dinsdag van 21:00 tot 22:00 u. trainen. Heb je interesse om je aan te sluiten bij dit gezellig team, neem dan contact op met Dorine Roefs; 06-28938597.

Wil je eerst graag meer informatie neem dan even contact op met Matia van de Wiel 06-13441650.

Oproep aankoop tablets.

Vanaf komend seizoen zijn we verplicht om met een mobiel digitaal wedstrijdformulier te gaan werken (mDWF). De Nederlandse Basketbal Bond (NBB) heeft zich ook aangesloten bij 'Sportlink', voor een aantal andere sporten al een bekende werkwijze. Inmiddels hebben we 2 tablets aangeschaft en een aantal leden en ouders zijn bekend geraakt met het mDWF. Om de wedstrijden vlot te laten verlopen, gezien de handelingen vooraf, zouden we graag met 1 of 2 tablets meer willen werken.

Hierbij de vraag of een van de leden, ouders/verzorgers, familie, vrienden, bekenden, sponsoren of anders betrokkenen wellicht een adresje kent waar we voor een schappelijk prijs, eventueel met een passende tegenprestatie, deze tablets kunnen kopen? Het is niet de bedoeling dat je de beste aanbieding op internet gaat zoeken, dat kunnen we zelf ook :)

Benieuwd of er reacties gaan komen! In ieder geval vast bedankt voor het meedenken.

Vereisten voor de tablets:
* minimaal 10'1 inch beeldscherm
* Android 4.0+ (IOS wordt niet ondersteund live)
* wifi