Clubkas spaaractie en Week van de Scheidsrechter.

We zijn trots op iedereen die zijn of haar stem van de Rabobank clubkas spaaractie aan de basketbalclub heeft gegeven! Er zijn 55 stemmen uitgebracht en dit heeft voor de club €266,20 opgeleverd! dank je wel!

'Basketbalscheids: Goede beslissing!' is de campagne van de Nederlandse Basketball Bond in de week van de scheidsrechter.

BC Oirschot heeft de 2e prijs gewonnen voor haar bijdrage hieraan; 10 scheidsrechtersshirts, TOF!

Een mooi compliment aan onze scheidsrechters en organisatie. En natuurlijk inspiratie om te blijven werken aan kwaliteit en plezier bij het begeleiden van wedstrijden!

Lees hier het hele artikel.

Versterking gezocht.

Pieter van de Oetelaar en Guido Jonkers gaan de M18 (mannen onder 18) trainen. Voor dit team zoeken we 1 of 2 coaches.

De M16 heeft inmiddels begeleiding, Evelien Hermeling verzorgt de trainingen en Dorine Roefs en Jan Verhoeven coachen dit team.

De X12-2 (gemengd onder 12) worden gecoached door Jarno van de Schoot.

Kun je goed vooruit denken, het kader aansturen, externe relaties onderhouden en de jaarplanning beheren. Onze voorzittersfunctie staat open. Een leuke en veelzijdige taak!

We groeien maar door.. voor de technische commissie betekent dat steeds meer werk. Een extra kracht is daar zeer welkom om samen de technische kant van onze teams kwalitatief te blijven verbeteren. Je bent direct betrokken bij trainers, coaches, spelers en ouders om alles in goede banen te leiden. Redelijke kennis van onze sport is een pré, enthousiasme nog belangrijker.

Zowel het bestuur als de technische commissie vergadert ± 1x per 6 weken.

Reacties graag via het contactformulier.

Oproep Dames Recreanten.

Een jaar geleden is BC Oirschot gestart met een dames recreanten basketbalteam. Wij zijn hiervoor nog op zoek naar enthousiaste dames die samen met ons een balletje willen gooien. Dit recreatieteam is bedoeld voor dames die nog nooit gebasketbald hebben, maar ook voor ervaren speelsters, die op een lager niveau nog wat willen doen. Leeftijd is niet van belang, zin in lekker ontspannen met een sport bezig zijn wel.

Inmiddels is er een fanatieke groep van ± 9 dames die op dinsdag van 21:00 tot 22:00 u. trainen. Heb je interesse om je aan te sluiten bij dit gezellig team, neem dan contact op met Dorine Roefs; 06-28938597.

Wil je eerst graag meer informatie neem dan even contact op met Matia van de Wiel 06-13441650.