Versterking gezocht.

Pieter van de Oetelaar en Guido Jonkers trainen de M18 (mannen onder 18). Voor dit team zoeken we 1 of 2 coaches.

Meisjes van 6 tot 16 jaar zijn van harte welkom! Wil je graag eens een kijkje komen nemen bij BC Oirschot of ken je iemand die dat wil lees dan verder op deze pagina!

Kun je goed vooruit denken, het kader aansturen, externe relaties onderhouden en de jaarplanning beheren. Onze voorzittersfunctie staat open. Een leuke en veelzijdige taak!

We groeien maar door.. voor de technische commissie betekent dat steeds meer werk. Een extra kracht is daar zeer welkom om samen de technische kant van onze teams kwalitatief te blijven verbeteren. Je bent direct betrokken bij trainers, coaches, spelers en ouders om alles in goede banen te leiden. Redelijke kennis van onze sport is een pré, enthousiasme nog belangrijker.

Zowel het bestuur als de technische commissie vergadert ± 1x per 6 weken.

Reacties graag via het contactformulier.

Oproep Dames Recreanten.

Een jaar geleden is BC Oirschot gestart met een dames recreanten basketbalteam. Wij zijn hiervoor nog op zoek naar enthousiaste dames die samen met ons een balletje willen gooien. Dit recreatieteam is bedoeld voor dames die nog nooit gebasketbald hebben, maar ook voor ervaren speelsters, die op een lager niveau nog wat willen doen. Leeftijd is niet van belang, zin in lekker ontspannen met een sport bezig zijn wel.

Inmiddels is er een fanatieke groep van ± 9 dames die op dinsdag van 21:00 tot 22:00 u. trainen. Heb je interesse om je aan te sluiten bij dit gezellig team, neem dan contact op met Dorine Roefs; 06-28938597.

Wil je eerst graag meer informatie neem dan even contact op met Matia van de Wiel 06-13441650.

Jeugdkamp 2018

Hoi Basketbalclub Oirschot jeugdleden en ouders/verzorgers!

De planning voor een van de onze leukste clubactiviteiten is in volle gang.
Op 8, 9 en 10 juni van dit jaar vindt ons jaarlijks jeugdkamp plaats! Ook deze keer gaan we gezellig naar 'de Witteberg' in Achel.

Gebruik het aanmeldformulier (word of pdf) voor de inschrijving en lever dit op tijd in, samen met het verschuldigde bedrag, bij de trainer of coach van uw kind(eren).

Meer informatie volgt t.z.t.

Met sportieve groet,
de Kampcommissie,