items

Versterking gezocht.

30 juni 2016

Meisjes van 6 tot 16 jaar zijn van harte welkom! Wil je graag eens een kijkje komen nemen bij BC Oirschot of ken je iemand die dat wil lees dan verder op deze pagina!

Kun je goed vooruit denken, het kader aansturen, externe relaties onderhouden en de jaarplanning beheren. Onze voorzittersfunctie staat open. Een leuke en veelzijdige taak!

We groeien maar door.. voor de technische commissie betekent dat steeds meer werk. Een extra kracht is daar zeer welkom om samen de technische kant van onze teams kwalitatief te blijven verbeteren. Je bent direct betrokken bij trainers, coaches, spelers en ouders om alles in goede banen te leiden. Redelijke kennis van onze sport is een pré, enthousiasme nog belangrijker.

Zowel het bestuur als de technische commissie vergadert ± 1x per 6 weken.

Reacties graag via het contactformulier.

Jeugdkamp 2019

16 januari 2018

Beste jeugdspelers en ouders van Basketbal Club Oirschot,

Ook in 2019 gaan we weer een gezellig, sportief, mooi en leuk kamp voor de jeugd van onze vereniging organiseren.

Het kamp zal gehouden worden van vrijdag 24 mei (± 17.15 uur) tot zondag 26 mei 12.00 uur (exacte tijden volgen nog). We gaan ook dit jaar weer naar België, maar we hebben een nieuwe locatie, ong. 60 km vanaf Oirschot!

We vertrekken dit jaar allemaal samen met een grote bus vanaf de Kemmer. U hoeft dit jaar uw kind dus niet weg te brengen naar de kamplocatie, alleen maar op te halen. De kosten voor het gehele weekend bedragen € 37,50 per kind.

Wilt u bijgaand formulier invullen en uiterlijk 15 maart a.s. inleveren bij de coach of trainer van het kind?
Indien het kind mee gaat op kamp, dan moet u het kampgeld met het ingevulde kampbriefje samen inleveren in een gesloten envelop.

Met sportieve groet,
de Kampcommissie,

Lizet van Overdijk
Johan van de Loo
Guido Jonkers

BCO sportvereniging 2018!

21 januari 2019

Basketbalclub Oirschot op Sportgala gekozen tot sportvereniging van 2018!

Jaja..
Groot succes voor BCO op het sportgala 2018;
3e plaats op het verbroederingstoernooi, wat bouncebalden we er op los..
2e plaats met de sportquiz (die verrekte pedaleurs gaan er nog wel een keer aan..)
1e plaats als sportvereniging, al het harde werk van de laatste jaren wordt beloond!!!

Bedankt alle stemmers!
Bedankt organisatie sportgala en gemeente Oirschot!
Bedankt De Kemmer, Jan en medewerkers!
Bedankt sponsoren en vrienden van BC Oirschot!
Maar het grootste compliment natuurlijk voor al onze grote en kleine vrijwilligers die super hun best hebben gedaan voor onze vereniging!
En hartverwarmend waren alle complimenten van niet-basketballers die ons oprecht feliciteerden met de in hun ogen terechte verkiezing!

Natuurlijk ook de felicitaties aan alle andere genomineerden (o.a. Demi!) en winnaars!