items

Versterking gezocht.

30 juni 2016

Meisjes van 6 tot 16 jaar zijn van harte welkom! Wil je graag eens een kijkje komen nemen bij BC Oirschot of ken je iemand die dat wil lees dan verder op deze pagina!

Kun je goed vooruit denken, het kader aansturen, externe relaties onderhouden en de jaarplanning beheren. Onze voorzittersfunctie staat open. Een leuke en veelzijdige taak!

We groeien maar door.. voor de technische commissie betekent dat steeds meer werk. Een extra kracht is daar zeer welkom om samen de technische kant van onze teams kwalitatief te blijven verbeteren. Je bent direct betrokken bij trainers, coaches, spelers en ouders om alles in goede banen te leiden. Redelijke kennis van onze sport is een pré, enthousiasme nog belangrijker.

Zowel het bestuur als de technische commissie vergadert ± 1x per 6 weken.

Reacties graag via het contactformulier.

Kick-Off Toernooi!

22 juli 2016

Zaterdag 25 augustus is ons jaarlijkse Kick-off toernooi voor alle leden van BCO!!

We beginnen om 13.00 uur en eindigen om ongeveer 18.00 uur met een heerlijke gezamenlijke maaltijd!

We spelen met teams met spelers uit alle leeftijden door elkaar. Ook zijn er extra activiteiten waarmee punten behaald kunnen worden. Wil iedereen een wit en zwart T-shirt mee brengen voor de wedstrijden. Het beloofd weer een spectaculair en sportief toernooi te worden.

Voor het ETEN EN/OF HET TOERNOOI kan iedereen zich opgeven bij Jos Roefs. Net als vorig jaar is voor het eten het hele gezin welkom.

Geef je uiterlijk 13 juli op via Jos Roefs.

Welkom bij BCO

3 oktober 2011

De trainingstijden van seizoen 2018-2019.

Basketballen, sportiviteit en vooral ook veel gezelligheid, daar staat Basketbal Club Oirschot (BCO) voor. Al jarenlang vermaakt jong en oud zich bij onze kleinschalige, maar sfeervolle vereniging. Wil je meer weten over basketball of onze vereniging, neem dan contact met ons op!

Lid worden? Neem contact met ons op