items

BCO sportvereniging 2018!

21 januari 2019

Basketbalclub Oirschot op Sportgala gekozen tot sportvereniging van 2018!

Jaja..
Groot succes voor BCO op het sportgala 2018;
3e plaats op het verbroederingstoernooi, wat bouncebalden we er op los..
2e plaats met de sportquiz (die verrekte pedaleurs gaan er nog wel een keer aan..)
1e plaats als sportvereniging, al het harde werk van de laatste jaren wordt beloond!!!

Bedankt alle stemmers!
Bedankt organisatie sportgala en gemeente Oirschot!
Bedankt De Kemmer, Jan en medewerkers!
Bedankt sponsoren en vrienden van BC Oirschot!
Maar het grootste compliment natuurlijk voor al onze grote en kleine vrijwilligers die super hun best hebben gedaan voor onze vereniging!
En hartverwarmend waren alle complimenten van niet-basketballers die ons oprecht feliciteerden met de in hun ogen terechte verkiezing!

Natuurlijk ook de felicitaties aan alle andere genomineerden (o.a. Demi!) en winnaars!

Versterking VSE 3 (dames senioren 3).

20 mei 2019

Ons gezellige, ervaren, sportieve en fanatieke VSE-3 team (Dames senioren 3) zoekt versterking!

Heb jij eerder gebasketbald maar tijdelijk je basketbalschoenen opgeborgen om even een pauze te nemen. Basketbal je in de omgeving van Oirschot en heb je wellicht interesse enkele keren mee te trainen om hier de sfeer te proeven! Wil je damescompetitie spelen op toegankelijk niveau..

Meldt je aan via het contactformulier op onze website en kom vrijblijvend proeftrainen!

MSE-1 (heren) zoekt center

24 juli 2019

Beste basketbal liefhebbers.

Het heren 1 team van BC Oirschot (4e klasse) is op zoek naar een ervaren center.

Je komt terecht in een jong team waar ervaren spelers een frisse combinatie vormen met pas doorgestroomde U18-spelers. Enthousiasme en ambitie genoeg maar we missen net een stukje ervaring "onder het bord'. De 4 kwarten van de wedstrijd zijn natuurlijk belangrijk maar ook het 5e kwart erna. Iets voor jou!? Stuur ons een berichtje. Je kan altijd 3x vrijblijvend proeftrainen.