Selectietraining voor teams SPM Shoeters op donderdag 27 februari

Basketbal is je ding. En je weet inmiddels dat je met de basketbal goed uit de voeten kunt. Je hebt daarnaast de wil om als basketballer te slagen, de grenzen van je kunnen op te zoeken. En hebt daar ook alles voor over. Als je daarnaast jongen bent en geboren tussen 1995 en 2001 biedt de Basketball Academy Den Bosch je alle kansen je verder te ontwikkelen.

 

In nauwe samenwerking met nationaal recordkampioen SPM Shoeters Den Bosch maakt deze basketbalschool al jarenlang serieus werk van de opleiding van mannelijk basketbaltalent. De U20-ploeg van SPM Shoeters/Academy Den Bosch werd in de afgelopen vier jaar niet voor niets drie keer kampioen van Nederland. Het U18-team is titelverdediger. Kwaliteit verloochent zich niet. Dat blijkt wel. Op de Bossche Academy opgeleid talent vinden we nu terug in de Nederlandse eredivisie en op topcolleges in de VS. De kwaliteit van opleiden staat in de Academy op een hoog niveau. Dat blijkt wel.

Je wil je talenten graag verder op het best denkbare nationale niveau ontwikkelen? Kom dan naar de talenten-selectietraining die de Academy houdt op donderdag 27 februari van 16.30-18.30 uur in de Maaspoort in Den Bosch, de thuishaven van SPM Shoeters. Dan kun je de trainers en coaches van SPM Shoeters en de Academy laten zien wat je in je mars hebt.

 

Meld je aan via deze link http://www.spmba.nl/spm/selectie.aspx
Neem een licht en een donker shirt mee naar de training. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Tot 27 februari in de Maaspoort!

 

Ga terug

BCO Webshop

Super samenwerking met Jonas Textielbedrukking voor het bestellen van allerlei BCO-items!
Klik op het logo.

 

Neem contact op

BC Oirschot - Sporthal

Sportcentrum De Kemmer

Bloemendaal 5

5688 GP Oirschot

T:0499-572445

 

BC Oirschot - Secretaris

Hoefblad 109

5684 JW Best

Email:

secretariaat@basketbalcluboirschot.nl