Deze bedrijven staan achter BCO

 

 

 

Softmedia Interactive

Webdesign en Internet Eindhoven

Softmedia heeft passie voor internet (en basketbal!). Wij maken innovatieve websites internet applicaties, zoals deze website van BCO. Wij zijn een uniek team van internet professionals uit Eindhoven.

Bekijk de website

     
 

Andre VD Ven Architecten

Andre van de Ven Architecten

     
 

FRIZ

Welkom bij Friz Dance & Fit.

 

FRIZ verzorgt lessen Clip & showdance, Ballet, Hiphop, Breakdance, Dancehall in Oirschot. 

 

Friz danslessen staan voor kwaliteit & fun !
Onze docenten hebben al ruim 15 jaar
ervaring in lesgeven en daarnaast staat
uitdaging en plezier hoog in het vaandel.
Kom gerust eens langs en ervaar het :
MOVE YOUR BODY !!

     
   

Fittonia

Koopt u Fittonia's dan komen ze hoogstwaarschijnlijk uit handen van de familie Schoenmakers. Nagenoeg alle Fittonia's die verhandeld worden, zijn gekweekt door de firma Schoenmakers Tropische Potcultures. Drie broers van de familie Schoenmakers kweken met trots de kleurrijke planten in tropisch warme kassen in het Brabantse land.

Gedurende de laatste vijfentwintig jaren hebben ze zich toegelegd op veredeling van de kleurrijke kamerplant. Doel: de oorspronkelijke tropische plant omvormen tot een sterke kleurrijke sfeermaker die het goed doet in onze huiskamertemperatuur en meekan met de huidige styling-trends. Er is in al die jaren veel ervaring opgedaan in het kweken en "bewerken" van deze moeilijke teelt. Maar de moeite is beloond en nu is er een scala aan geweldig mooie bladvormen, die nog eens tegen een stootje kunnen ook. 

     
 

Puntscherp

 

Drukwerkexpert  Voor al uw drukwerk en printwerk.

Puntscherp is dé drukwerkexpert voor al uw drukwerk en printwerk. Met ruim 60 jaar ervaring bieden wij onze klanten de beste maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om het drukken van een folder of brochure, het snel drukken van visitekaartjes, uniek printwerk of het drukken van een volledig boek. Puntscherp heeft altijd een perfect aanbod. 

     
   

TargetEveryONE

 

Mobile Marketing – Landing Pages Via SMS and Email
Build mobile landing pages fast, Distribute via SMS or Email & Analyze the Result in Realtime!

     
   

Pico Copi

 

Het valt niet altijd mee om te verwoorden wat je denkt, voelt of wilt. Met een vlotte pen schrijft of redigeert Pico Copi al jouw teksten. Voor een optimale afstemming van meer communicatiemiddelen, is Pico Copi ook in te schakelen voor bredere communicatietrajecten.

 

Voor communicatie die logisch, maar pakkend is. Die toon zet én houdt. 

 

     
   

De Bollen

 

 

In een van de oudste gehuchten van de gemeente Oirschot, vindt u de nostalgische Uitspanning De Bollen. Deze pleisterplaats ligt tegenover het St. Antoniuskapelletje, centraal in dit tot beschermd dorpsgezicht uitgeroepen buurtschap. Een uniek rustpunt voor fietsers, wandelaars en recreanten.

De Bollen is een inspirerende locatie en biedt alle mogelijkheden voor het houden van een vergadering, teamdag, bedrijfsborrel of familiefeestje. Daarnaast verzorgt De Bollen met haar pannenkoekschool workshops streekpannenkoeken bakken. In het romantische bakhuisje naast het boerenerf is een superknusse Bed & Breakfast ingericht. Deze sfeervolle gastenkamer is het hele jaar door te boeken. Heerlijk overnachten midden in de natuur en verwend worden met een heerlijk ontbijt.

 

Neem contact op

BC Oirschot - Sporthal

Sportcentrum De Kemmer

Bloemendaal 5

5688 GP Oirschot

T:0499-572445

 

BC Oirschot - Secretaris

De Lange Spruit 9

5688 TV Oirschot

Email:

secretariaat@basketbalcluboirschot.nl