COMPETITIE AFGELAST!

Helaas moeten we melden dat de Nederlandse Basketball Bond heeft besloten dat de competitie van 2019/2020 ten einde is.

Dit seizoen geen wedstrijden meer en er worden geen kampioenen aangewezen. Erg jammer voor alle jeugdteams die voor het kampioenschap speelden, maar natuurlijk zeer begrijpelijk vanwege het Coronavirus.

De trainingen zijn zeker afgelast t/m 28 april. Wij houden jullie op de hoogte van ontwikellingen na deze datum.

Voor nu nemen we het standpunt in geen contributie te restitueren. We hebben veel vaste kosten en op dit moment weten we niet hoe de balans aan het einde van het seizoen er uit ziet. Wij zijn hierover in gesprek met betrokken partijen en zullen verslag uitbrengen tijdens de algemene ledenvergadering. Graag jullie begrip hiervoor.

Namens het bestuur,

Volg de regels en blijf gezond!