Stand van zaken.

In seizoen 2020-2021 worden er definitief geen competitiewedstrijden meer gespeeld.

Goed nieuws. We mogen allemaal weer in de zaal trainen!

Aangepaste trainingstijden en coronaregels vanaf 7 juni 2021 tot 24 juli (schoolvakantie).

De kantine (tot 22.00 uur) en kleedkamers zullen dan ook weer open zijn. Mondkapjes verplicht en de 'geen Corona gezondheidscheck' moet uitgevoerd zijn.

BCO Webshop

Yvonne, Conny en Lizette hebben in korte tijd een fantantische samenwerking met Jonas Textielbedrukking uitgewerkt.

Mooie kleding en accesoires met het BC Oirschot logo voor een vriendelijke prijs! Perfecte kadootjes voor komende feestdagen.

Klik op het logo en ga snel kijken.

Met dank aan onze jeugdige fotomodellen!

* Hoodie

* Zoodie (met rits)

* Sportshirt

* Reversible Sportshirt

* Reversible Short

* Sporttas

* Rugzak

* Beanie

* Pet

* Mondkapje

En er komt nog meer...

Trainer-coach M22

De Technische Commissie heeft hard gewerkt om het trainers- en coaches plaatje voor komend seizoen in te vullen. Gelukkig weer vele enthousiaste vrijwilligers maar er zijn nog enkele vacatures open:

X10 Trainer/Coach

X10 Jeugd (assistent)trainer/coach

X12 Trainer

X12 Jeugd (assistent)trainer

V14 Trainer/Coach

MSE Trainer/Coach (nu voorzien van spelend trainer/coach)

Zonder al onze, bekende, trainers en coaches tekort te doen even aandacht voor onze nieuwe M22 trainer/coach Jordi:

"Via deze weg wil ik mijzelf even voorstellen binnen BC Oirschot. Mijn naam is Jordi Langenbach, ben 37 jaar, en vader van 4 jongens. Naast mijn drukke gezin, heb ik ook samen met mijn vrouw een eigen bedrijf in voedingssupplementen.
Ik heb in het verleden jaren bij black eagles in Rosmalen gespeeld als Center. Het hoogste, zoals dat toen heette was junioren 1. Heel toevallig via Dorine Roefs in gesprek geraakt om als trainer coach te komen bij M22. Dus daar zal ik komend seizoen te vinden zijn, heb er enorm veel zin in, en hoop iets moois neer te zetten samen met de jongens.

Met vriendelijke groet,

Jordi Langenbach"