AFGELAST

Vanaf 15 december zijn de coronamaatregelen aangescherpt en is er een lockdown.

Dat betekent helaas dat t/m 19 januari 2021 sporthallen sluiten en dat er geen trainingen en wedstrijden mogelijk zijn.

Onze technische commissie komt binnenkort bij elkaar om te kijken wat de mogelijkheden vanaf 1 januari zijn.
Zodra er nieuws is zullen we dat meteen aan jullie communiceren.

De pouleindeling voor de 2e helft van het seizoen is inmiddels bekend. De NBB doet er alles aan de complete 2e helft van het seizoen straks te kunnen spelen wat betekent dat er ruimte is de competitie door te laten lopen t/m juni. Wij houden goede hoop dat dit gaat lukken!
Als dat zo is bereiken we weer een mijlpaal want met het inschrijven van een X10-team krijgen we dan maar liefst 14 teams in competitie.

Blijf gezond!

Webshop geopend!

Yvonne, Conny en Lizette hebben in korte tijd een fantantische samenwerking met Jonas Textielbedrukking uitgewerkt.

Mooie kleding en accesoires met het BC Oirschot logo voor een vriendelijke prijs! Perfecte kadootjes voor komende feestdagen.

Klik op het logo en ga snel kijken.

Met dank aan onze jeugdige fotomodellen!

* Hoodie

* Zoodie (met rits)

* Sportshirt

* Reversible Sportshirt

* Reversible Short

* Sporttas

* Rugzak

* Beanie

* Pet

* Mondkapje

En er komt nog meer...

Rabobank ClubSupport 2020

Weliswaar mogen we geen wedstrijden spelen maar soms is er toch een kleine 'overwinning' te vieren.

De Rabobank Clubsupport Actie is een prachtige ondersteuning voor allerlei verschillende Oirschotse verenigingen.

Ook dit jaar hebben we het geluk dat velen BC Oirschot een steuntje in de rug willen geven. Zeker in deze moeilijke tijd is dat van harte welkom. Heel fijn te zien dat de Oirschotse 'basketbalfamilie' hecht is en nog steeds groeit!

Andere jaren hebben we al mooie bedragen mogen ontvangen maar met de steun van al onze leden, vrienden, familie en betrokkenen ontvangen nu we maar liefst € 635,66 ter ondersteuning. Fantastisch!

Bedankt namens alle leden van Basketbalclub Oirschot!