BCO Webshop

Yvonne, Conny en Lizette hebben in korte tijd een fantantische samenwerking met Jonas Textielbedrukking uitgewerkt.

Mooie kleding en accesoires met het BC Oirschot logo voor een vriendelijke prijs! Perfecte kadootjes voor BCO leden.

Klik op het logo en ga snel kijken.

Met dank aan onze jeugdige fotomodellen!

* Hoodie

* Zoodie (met rits)

* Sportshirt

* Reversible Sportshirt

* Reversible Short

* Sporttas

* Rugzak

* Beanie

* Pet

* Mondkapje

En er komt nog meer...

Rabobank ClubSupport 2021

De Rabobank Clubsupport Actie is een prachtige ondersteuning voor vele Oirschotse verenigingen.

Stemmen jullie mee?

Vorig jaar hebben we een mooi bedrag ontvangen. Ook dit jaar vragen we iedereen die Basketbalclub Oirschot een warm hart toedraagt, en lid is van de Rabobank, aan ons te denken. Geef het door aan familie, vrienden en betrokkenen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober via Rabo Clubsupport. Dit kan via de Rabo App. Nog geen lid, lees dan verder op deze pagina en meldt je aan.

Namens alle leden van Basketbalclub Oirschot vast hartelijk bedankt!

Trainer-coach M22

De Technische Commissie heeft hard gewerkt om het trainers- en coaches plaatje voor komend seizoen in te vullen. Gelukkig zijn er weer veel enthousiaste vrijwillgers bereid de BCO-teams te begeleiden.

Zonder al onze, bekende én nieuwe, trainers en coaches tekort te doen even aandacht voor onze nieuwe M22 trainer/coach Jordi:

"Via deze weg wil ik mijzelf even voorstellen binnen BC Oirschot. Mijn naam is Jordi Langenbach, ben 37 jaar, en vader van 4 jongens. Naast mijn drukke gezin, heb ik ook samen met mijn vrouw een eigen bedrijf in voedingssupplementen.
Ik heb in het verleden jaren bij black eagles in Rosmalen gespeeld als Center. Het hoogste, zoals dat toen heette was junioren 1. Heel toevallig via Dorine Roefs in gesprek geraakt om als trainer coach te komen bij M22. Dus daar zal ik komend seizoen te vinden zijn, heb er enorm veel zin in, en hoop iets moois neer te zetten samen met de jongens.

Met vriendelijke groet,

Jordi Langenbach"