items

BCO Webshop

22 november 2020

Yvonne, Conny en Lizette hebben in korte tijd een fantantische samenwerking met Jonas Textielbedrukking uitgewerkt.

Mooie kleding en accesoires met het BC Oirschot logo voor een vriendelijke prijs! Perfecte kadootjes voor BCO leden.

Klik op het logo en ga snel kijken.

Met dank aan onze jeugdige fotomodellen!

* Hoodie

* Zoodie (met rits)

* Sportshirt

* Reversible Sportshirt

* Reversible Short

* Sporttas

* Rugzak

* Beanie

* Pet

* Mondkapje

En er komt nog meer...

Corona update!

11 maart 2020

Zoals iedereen weet zijn de maatregelen tot minimaal 19 december 2021 aangescherpt.
Wat houdt dat in voor Basketbalclub Oirschot?

Trainingen.
Vanaf 17:00 u is sportcentrum de Kemmer gesloten.
* Alle trainingen in december voor U14 t/m senioren en de instroomgroep zijn afgelast.
* Uitzondering geldt voor de X10 en X12. Voor hen hebben we het mogelijk kunnen maken te trainen op woensdag van 15:30 u - 17:00 u.
- X10 in zaal C.
- X12 in zaal A (B).
Meer mogelijkheden op reguliere trainingstijden hebben we momenteel helaas niet.

Wedstrijden.
De NBB heeft besloten alle wedstrijden in december te laten vervallen of uit te stellen.
Voor toepassing van BCO:
* Alle jeugdwedstrijden in december vervallen (en worden ook niet ingehaald aangezien in januari een nieuwe indeling volgt).
* De seniorenwedstrijden worden uitgesteld naar 2e deel competitie en op een later te bepalen tijdstip ingehaald.

De NBB geeft aan dat het een enorm lastig dilemma was om tot dit besluit te komen. Zeker omdat het blijven sporten en bewegen, zeker in coronatijd, erg belangrijk is.

Helaas is het voor nu niet anders. We hopen binnen afzienbare tijd met positief nieuws te komen voor alle basketballers.

Zo wordt lokaal sporten wel gestimuleert door de NBB. Wellicht is het mogelijk om in december b.v. een training, of onderlinge oefenwedstrijd, te organiseren in het weekend. We gaan kijken wat de mogelijkheden en wensen hierin zijn.

We wensen iedereen toch een fijne decembermaand, natuurlijk in goede gezondheid!

Met sportieve groet, het bestuur.

Trainer-coach M22

30 juni 2021

De Technische Commissie heeft hard gewerkt om het trainers- en coaches plaatje voor komend seizoen in te vullen. Gelukkig zijn er weer veel enthousiaste vrijwillgers bereid de BCO-teams te begeleiden.

Zonder al onze, bekende én nieuwe, trainers en coaches tekort te doen even aandacht voor onze nieuwe M22 trainer/coach Jordi:

"Via deze weg wil ik mijzelf even voorstellen binnen BC Oirschot. Mijn naam is Jordi Langenbach, ben 37 jaar, en vader van 4 jongens. Naast mijn drukke gezin, heb ik ook samen met mijn vrouw een eigen bedrijf in voedingssupplementen.
Ik heb in het verleden jaren bij black eagles in Rosmalen gespeeld als Center. Het hoogste, zoals dat toen heette was junioren 1. Heel toevallig via Dorine Roefs in gesprek geraakt om als trainer coach te komen bij M22. Dus daar zal ik komend seizoen te vinden zijn, heb er enorm veel zin in, en hoop iets moois neer te zetten samen met de jongens.

Met vriendelijke groet,

Jordi Langenbach"