items

BCO Webshop

22 november 2020

Yvonne, Conny en Lizette hebben in korte tijd een fantantische samenwerking met Jonas Textielbedrukking uitgewerkt.

Mooie kleding en accesoires met het BC Oirschot logo voor een vriendelijke prijs! Perfecte kadootjes voor BCO leden.

Klik op het logo en ga snel kijken.

Met dank aan onze jeugdige fotomodellen!

* Hoodie

* Zoodie (met rits)

* Sportshirt

* Reversible Sportshirt

* Reversible Short

* Sporttas

* Rugzak

* Beanie

* Pet

* Mondkapje

En er komt nog meer...

Rabobank ClubSupport 2022

6 oktober 2020

De Rabobank Clubsupport Campagne is een prachtige ondersteuning voor vele verenigingen.

Stemmen jullie mee?

Vorig jaar hebben we een mooi bedrag ontvangen. Ook dit jaar vragen we iedereen die Basketbalclub Oirschot een warm hart toedraagt, en lid is van de Rabobank, aan ons te denken. Geef het door aan familie, vrienden en betrokkenen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Stemmen (op Basketbalclub Oirschot) kan van 5 t/m 27 september via Rabo Clubsupport. Dit kan via de Rabo App. Nog geen lid, lees dan verder op deze pagina en meldt je aan.

Namens alle leden van Basketbalclub Oirschot vast hartelijk bedankt!

Kick-Off toernooi 2022

5 augustus 2022

Het is weer tijd voor het BCO Kick-off toernooi om een fantastisch basketbalseizoen te openen en met elkaar lekker te ballen.
De datum voor dit evenement is zondag 11 september 2022, van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De teams worden als volgt naar aantal aanmeldingen ingedeeld; X8 tot en met X14, V16 tot en met dames recreanten en M16 tot en met heren recreanten.

Aansluitend zal er, na een sportieve middag, tijd zijn voor een lekkere hap.
Deze hap gaat plaatsvinden bij de atletiekvereniging.

Alle leden hebben een uitnodiging voor inschrijving ontvangen.