Open Dag Shoeters 28 september

Fandag SPM Shoeters
American style

 

SPM Shoeters organiseert een fandag voor de fans om de start van het seizoen te vieren en nieuwe spelers te ontmoeten!

Op 28 september worden alle SPM Shoeters fans uitgenodigd om met de selectie de opening van het nieuwe basketbal seizoen te vieren! Het wordt de ultieme dag voor de fans waarin zij zichzelf kunnen meten met de spelers, handtekeningen kunnen vragen aan de (nieuwe) spelers en een kijkje kunnen krijgen achter de schermen.

Altijd al willen weten hoeveel vrije worpen Akerboom raak schiet, op de stoel van Coach Jones willen zitten of op de foto gewild met Slagter? Zondag 28 september is de kans om dit alles te beleven! Van 13.00u tot 14.00u zullen de spelers zich in de foyer van de Maaspoort bevinden en gaan ze graag met de fans op de foto en delen ze handtekeningen uit. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten voor jong & oud, dus de fans hoeven zich geen moment te vervelen.

Het hoogtepunt van de dag ligt op 16.00u. Alvorens de spelers zijn gepresenteerd in de seizoenspresentatie, zal SPM Shoeters Den Bosch het opnemen tegen Kangoeroes Basket uit België. Met deze internationale wedstrijd, wordt de oefencampagne richting het nieuwe basketbalseizoen afgesloten. Iedere basketballiefhebber is zondag 28 september welkom in de Maaspoort! Weet jij al met wie jij komt?

Belangrijk:
Tijdstip 13.00u t/m 19.00u
Locatie De Maaspoort
Entree Gratis
Oefenwedstrijd SPM Shoeters Den Bosch vs Kangoeroes Basket Willebroek (BE)

 

 

 

Ga terug

BCO Webshop

Super samenwerking met Jonas Textielbedrukking voor het bestellen van allerlei BCO-items!
Klik op het logo.

 

Neem contact op

BC Oirschot - Sporthal

Sportcentrum De Kemmer

Bloemendaal 5

5688 GP Oirschot

T:0499-572445

 

BC Oirschot - Secretaris

Hoefblad 109

5684 JW Best

Email:

secretariaat@basketbalcluboirschot.nl