Deze bedrijven staan achter BCO

Sponsoren zijn belangrijk voor Basketbalclub Oirschot!

Heeft u interesse BC Oirschot te steunen dan kunt u ons document downloaden met daarin een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

Voor meer informatie neemt u contact op met Lizette de Corte.

Softmedia Interactive

Webdesign en Internet Eindhoven

Softmedia heeft passie voor internet (en basketbal!). Wij maken innovatieve websites internet applicaties, zoals deze website van BCO. Wij zijn een uniek team van internet professionals uit Eindhoven.

Bekijk de website

2 REACT

* Ongedierte, Plaagdierbestrijding en   Preventie

* Reinigings- en Onderhoudsproducten

* Reiniging, Renovatie en Herstel

Andre VD Ven Architecten

Andre van de Ven Architecten

FRIZ

Welkom bij Friz Dance & Fit.

FRIZ verzorgt lessen Clip & showdance, Ballet, Hiphop, Breakdance, Dancehall in Oirschot.

Friz danslessen staan voor kwaliteit & fun !
Onze docenten hebben al ruim 15 jaar
ervaring in lesgeven en daarnaast staat
uitdaging en plezier hoog in het vaandel.
Kom gerust eens langs en ervaar het :
MOVE YOUR BODY !!

Fittonia

Koopt u Fittonia's dan komen ze hoogstwaarschijnlijk uit handen van de familie Schoenmakers. Nagenoeg alle Fittonia's die verhandeld worden, zijn gekweekt door de firma Schoenmakers Tropische Potcultures. Drie broers van de familie Schoenmakers kweken met trots de kleurrijke planten in tropisch warme kassen in het Brabantse land.

Gedurende de laatste vijfentwintig jaren hebben ze zich toegelegd op veredeling van de kleurrijke kamerplant. Doel: de oorspronkelijke tropische plant omvormen tot een sterke kleurrijke sfeermaker die het goed doet in onze huiskamertemperatuur en meekan met de huidige styling-trends. Er is in al die jaren veel ervaring opgedaan in het kweken en "bewerken" van deze moeilijke teelt. Maar de moeite is beloond en nu is er een scala aan geweldig mooie bladvormen, die nog eens tegen een stootje kunnen ook.

Puntscherp

Drukwerkexpert  Voor al uw drukwerk en printwerk.

Puntscherp is dé drukwerkexpert voor al uw drukwerk en printwerk. Met ruim 60 jaar ervaring bieden wij onze klanten de beste maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om het drukken van een folder of brochure, het snel drukken van visitekaartjes, uniek printwerk of het drukken van een volledig boek. Puntscherp heeft altijd een perfect aanbod.

TargetEveryONE

Mobile Marketing – Landing Pages Via SMS and Email
Build mobile landing pages fast, Distribute via SMS or Email & Analyze the Result in Realtime!

Bosmans & Roefs

Cleanroom facilities & Assembling
Schoonmaken, monteren, assembleren van producten van healthcare, voedingsmiddelenindustrie, apparaten- en modulebouw.

Ook voor opdrachten op uw locatie

BC Oirschot - Sporthal

Sportcentrum De Kemmer

Bloemendaal 5

5688 GP Oirschot

T:0499-572445

BC Oirschot - Secretaris

Castaert 56

5688 PG Oirschot

secretariaat@basketbalcluboirschot.nl

BCO Webshop

Super samenwerking met Jonas Textielbedrukking voor het bestellen van allerlei BCO-items!
Klik op het logo.