U14 verliest nét van Best

Vandaag uit naar Best en ons team is weer compleet. We hoefden niet ver te rijden, want onze tegenstander is Best.

Het 1e kwart verloopt moeizaam, wij missen veel kansen doordat wij teveel vanaf afstand willen scoren. Beter is het om dichter bij de basket te komen en dan pas een schot te doen. Er wordt weinig gescoord maar toch lukt het ons om met een 5-6 voorsprong het 2e kwart in te gaan.

In het 2e kwart zijn wij even de organisatie kwijt. Er wordt door ons niet goed verdedigd waardoor de aanvallers van Best zo naar de basket kunnen lopen waardoor zij uitlopen naar een 19-12 voorsprong.In het 3e en 4e kwart lopen wij nog wel een klein beetje in maar het lukt niet om te winnen en de eindstand wordt 32-28.

Jan-Willem was vandaag topscoorder met 18 punten. Vooral jammer dat wij het in de 2e kwart zo hebben laten liggen. Wij staan nog steeds 2e in onze poule, maar Best heeft nu evenveel punten. Volgende week moeten wij laten zien dat wij het kunnen, want we moeten dan thuis opnieuw tegen Best.